L'Ajuntament obrirà una oficina per a atendre les persones que viuen en el Centre Històric

Dilluns, 27 Gener, 2020 - 11:30
L'Ajuntament de Calp ha anunciat que a partir del pròxim 5 de febrer obrirà una oficina per a atendre els ciutadans en el Centre Històric de Calp.
 
L'oficina està situada al carrer Cervantes número 24 i l'entrada es troba en la Plaça del Mosquit. Aquesta oficina atendrà el públic els dimecres (excepte festius) en horari de 17.00-19:00h durant els mesos de febrer, març i abril.
 
Pilar Cabrera, Regidora responsable de la Dinamització del Centre Històric, ha declarat “que l'objectiu d'aquesta nova oficina és acostar-nos a les persones que viuen en el barri antic per a escoltar les seues demandes i peticions d'una forma pròxima i directa”. 
 
“Som conscients que la majoria de persones que viuen en el barri antic són persones d'edat avançada per a les quals desplaçar-se fins a l'Ajuntament pot suposar un problema. Amb aquesta oficina volem estar més prop d'ells”, va afegir Cabrera.
 
Per a poder ser atés en aquesta nova oficina cal sol·licitar cita prèvia i es podrà fer o bé de manera presencial en les oficines de la Casa de Cultura; o cridant al número de telèfon 96 5839123 en horari de 08.00 a 14:00h o enviant un correu electrònic a infocultura@ajcalp.es indicant breument l'assumpte a tractar.