Calp celebra el 14 de març la I Jornada gastronòmica de la galera i la gamba blanca

dimecres, 4 Març, 2020 - 09:15
El dissabte 14 de març se celebra a Calp la I Jornada gastronòmica de la galera i la gamba blanca organitzada per Creama Calp, Peix de Calp, la Confraria de Pescadors, la Comissió de Festes de la Mare de Déu del Carme i l'Ajuntament de Calp.
 
La jornada donarà principi a les 12 del matí i romandrà oberta fins a les 8 de la vesprada en la Plaça d'Espanya.
 
Les persones que assistisquen podrà degustar a preus populars galera i gamba blanca així com diversos plats elaborats amb aquests productes. 
 
Per a amenitzar la jornada des de les 13h. hi haurà castells inflables per als més xicotet així com música en viu a les 15:30h amb el grup “La Gran Babylon” i a les 18h. amb el grup “Astrolabis”.
 
L'objectiu d'aquesta jornada és donar a conéixer la galera i la gamba blanca així com alguns dels plats típics elaborats amb aquests productes com la galera amb alls tendres, la llauna de galera o l'arròs melós amb galeres.
 
El Regidor de Promoció Econòmica, Turisme i Comerç, Francisco Avargues, ha declarat que “amb aquesta jornada volem donar a conéixer aquests productes tan nostres com són la galera i la gamba blanca i que encara continuen sent desconeguts per a moltes persones”.