Calp és el tercer ajuntament de tota Espanya amb major nombre de subscriptors en el seu canal de Telegram

dijous, 30 Gener, 2020 - 11:45
L'Ajuntament de Calp va posar en marxa fa dos mesos d'un nou canal de comunicació amb els ciutadans a través de Telegram. La resposta ha sigut millor que l'esperada i ja compte en aquests moments amb 840 subscriptors, una bona xifra si tenim en compte que aquest servei de missatgeria instantània és menys utilitzat que uns altres com WhatsApp.
 
Malgrat portar poc temps en funcionament el canal de l'Ajuntament de Calp és el tercer ajuntament d'Espanya amb major nombre de subscriptors per darrere de l'Ajuntament de Vall d’Uixò que té 1.700 subscriptors i el de l'Ajuntament de Sueca que suma una mica més de
1.500. Dels 71 ajuntaments que en aquests moments disposen de canal de Telegram el de l'Ajuntament de Calp té fins i tot més subscriptors que els d'altres ciutats de major grandària com Girona, Sevilla o Badalona.
 
Encara que encara són pocs els ajuntaments que compten amb un canal de Telegram el fet que WhatsAppp no permeta des del dia 7 de desembre  les llistes de difusió ha disparat el nombre d'entitats locals que han optat per buscar una alternativa en Telegram.
 
Aquests canals són una de les millors eines per a enviar informació d'interés per als ciutadans d'una forma ràpida i senzilla, la qual cosa resulta d'especial utilitat per a enviar avisos importants a la població davant situacions d'emergència com en els últims episodis viscuts durant el temporal “Gloria”.
 
“Des de l'Ajuntament de Calp estem treballant per a millorar la comunicació amb la ciutadania i per a això a més de les xarxes socials o el butlletí de notícies comptem amb Telegram”, ha declarat l'Alcaldessa de Calp, Ana Sala.
 
“Saber que som el tercer ajuntament de tota Espanya en nombre de seguidors ens fa continuar apostant per aquest canal el qual és de gran ajuda quan volem comunicar per exemple que se suspenen les classes per pluges, si hi ha un carrer tallat o les farmàcies que estan de guàrdia”, va assenyalar Sala.
 
Per a subscriure's al canal de Telegram de l'Ajuntament de Calp cal seguir aquest enllaç t.me/ayuntamientodecalp i unir-se a aquest.