Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

El 7 de gener comencen les obres d'asfaltat del carrer La Niña i les avingudes Gabriel Miró i Ifach

divendres, 4 Gener, 2019 - 11:00

 

El dilluns 7 de gener donen començament les obres d'asfaltat del carrer La Niña i les avingudes Gabriel Miró i avinguda de Ifach. Aquest primer dia està previst que es procedisca amb el clos i senyalització perquè
 
en els dies següents puguen començar a treballar les màquines.
 
 
 
Les obres es faran de forma escalonada per trams de 150 metres cadascun i s'iniciaran des de la plaça Colón cap a l'avinguda de Ifach. Està previst un termini d'execució de tres mesos ja que l'objectiu és que finalitzen abans de Setmana Santa.
 
 
 
En l'actualitat aquests tres carrers mostren zones de paviment empedrat afonat i trencat degut a episodis de pluja intensa, per això es proposa com a solució la reposició de la llamborda al carrer La Niña, amb menor pendent i alçar la totalitat del paviment de llambordes de les avingudes Ifach i Gabriel Miró per a la seua substitució per aglomerat asfàltic.
 
 
 
Aquests carrers van formar part de les obres del Pla d'Acció Comercial (PAC) finançat amb fons de la Unió Europea a fi de revitalitzar el teixit comercial calpí. En estar subjectes a finançament amb fons europeus les obres de millora no s'han pogut escometre fins transcorreguts els cinc anys que marca la normativa europea sobre aquest tema.
 
 
 
Aquestes obres de millora del carrer La Niña i les avingudes Gabriel Miró i Ifach han sigut possible gràcies a la concessió a l'Ajuntament de Calp per part de la Diputació d'Alacant d'una subvenció per import de 239.591 euros equivalent al 66.68% del pressupost total de l'obra que ascendeix a un total de 359.327 euros.