Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

Cafés Granell, vencedor absolut del 30é Trofeu Peñón de Ifach

Dilluns, 4 Juny, 2018 - 13:45
El 30é Trofeu Peñón d'Ifac ja té els seus campions. Passades les 02.00 hores de la matinada de diumenge arribava l'última embarcació al Reial Club Nàutic Calp. Malta Blue va fer la seva entrada a les 02:10:13 hores. Per davant i de manera escalonada van ser arribat els vaixells, sent el primer d'ells el Plis Play arribant al club calpí a les 17:33:27 hores.
 
Després obtenir-se els temps compensats no hi va haver moltes sorpreses. Uns dels 'xicotets' del grup ORC A, Cafès Granell (RCN València) d'Agustín Granell amb un First 40.7 aconseguia la quarta plaça, suficient per fer-se amb el triomf en aquest grup, i també amb el Trofeu Salvador Mir que engloba totes les classes.
 
 
El local Tagomago 3 (Dehler 42), de Juan Carlos Albelda, es va quedar a un sol punt del vencedor. Després de signar en aquesta segona prova un segon, unit al tercer en la primera prova deixa als nois d'Albelda en aquesta segona plaça amb 5 punts. El podi es completa amb Kim del London SW5 0AZ amb un First 40.7 de Yann Lythgoe.
 
 
Pel que fa a la classe ORC B, el vencedor en aquesta segona prova va ser Aurora de Javier Lledó de Calp, invertint un total de 10h.32'11 "a completar el recorregut. A la general del grup el vaixell local va haver de conformar amb el segon lloc, per darrere de Pellieter V (RCR Alacant) qui va signar un tercer i proclamant-se vencedor gràcies als 4 punts obtinguts (1-3). Al costat d'ells, a la tercera plaça, es va classificar Jambo Mar Sin Plástico del nàutic de Dénia, amb un total 7 punts (5-2). La mateixa puntuació que van obtenir Tanit IV-Medilevel (RCR Alacant), quart, i Aleph III (CN La Vila), cinqué.
 
 
Despelote (CN Santa Pola) de Jorge García amb Dufour 34 ha estat l'única embarcació que ha sumat dos triomfs parcials. Es va anotar la prova entre Calp i Formentera i després en el recorregut a la inversa. Sobre les 21.30 hores el de Santa Pola va arribar a Calp, invertint un temps de 11:27:47 hores a completar les 64 milles de recorregut. El podi a la general ORC C queda tancat amb el local Calama de Pau Marín sumant 4 punts i Blade, també del nàutic de Calp, armat per Barry John McCrae amb 7 punts.
 
 
El dissabte 9 al Reial Club Nàutic Calp posarà el colofó ​​a aquest edició del Trofeu Penyal d'Ifac amb una festa i lliurament de trofeus en els quals s'inclourà el Trofeu Salvador Mir i el títol de campió Autonòmic de Creuers ORC. Un acte que es desenvoluparà a la vesprada-nit i al qual assistiran diferents personalitats.