Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
klips.png
PRL Trabajos de Albañilería Febrero 2020.jpg
SSAA CALPE´20.jpg
klips.png
T'imagines poder disfrutar d'infinites activitats en família?
DÍA DE LA FAMILIA
No et perdes res!

2.850 escolars inicien el nou curs a Calp

Dilluns, 9 Setembre, 2019 - 14:30

Un total de 2.850 alumnes han iniciat aquest matí a Calp el curs escolar 2018 – 2019 en infantil, primària, secundària i educació especial.

 

Per cicles educatius enguany hi ha matriculats de moment 157 xiquets a l'escola infantil Silene d’Ifac, 519 en Infantil de segon cicle, 1.145 en primària, 719 en secundària, 158 en batxillerat, 45 en FP Bàsic, 40 en FP grau mitjà i 67 en educació especial. La matrícula està oberta tot l'any pel que aquestes xifres poden variar.

 

L'alcaldessa de Calp, Ana Sala, i la regidora d'Educació, Rebeca Merchán, han visitat aquest matí el col·legi Azorín per a conéixer com s'estava desenvolupant l'inici del nou curs. Aquest estiu l'Ajuntament de Calp a través de les brigades municipals ha dut a terme diferents obres de jardineria, lampisteria, fusteria, electricitat i ferreria en els centres escolars del municipi per a posar-los a punt davant l'inici del curs.

 

A més, l'alcaldessa s'ha interessat pel projecte del nou gimnàs que està previst que es construïsca en el col·legi Azorín a través del programa Edificant. La redacció del projecte està previst que isca a licitació en breu i la construcció de les instal·lacions, estimada en 616.000 euros, l'any que ve.