Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

2.600 persones assisteixen al Concert d'Any Nou organitzat per l'Ajuntament de Calp

dimecres, 2 Gener, 2019 - 14:30

 

Puntuals a les 6 de la vesprada del dia 1 de gener va donar començament el Concert d'Any Nou amb la ADDA-Simfònica sota la batuta del prestigiós director Josep Vicent i al costat de la presència d'una de les més destacades sopranos del panorama nacional, Pilar Jurado. 
 
L'Ajuntament de Calp havia cuidat tots els detalls perquè el concert fóra un èxit i així havia previst fins i tot l'accés directe per a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda, i fins i tot embarassades. També va facilitar mantes i es va repartir  xocolate calent per a combatre l'intens fred que feia a Calp patrocinat per Cholocates Valor.
 
A pesar que s'havia previst més de 2.600 localitats, 600 més que l'any anterior, es van superar totes les expectatives previstes i l'aforament es va quedar xicotet. Moltes persones no van poder accedir al recinte per motius de seguretat ja que superaren la xifra de 2.600 persones que com a màxim podien accedir segons el Pla d'Emergències  previst.
 
L'alcalde de Calp, César Sánchez, va assenyalar que “el Concert d'Any Nou de Calp s'ha convertit en una de les grans cites artístiques de la Comunitat Valenciana i col·loca al nostre municipi com una destinació cultural de primer nivell”.
 
El Concert es va completar amb un espectacle de focs artificials patrocinat pel Grup Sol i Mar i Grup AR Hotels.