12 comerços s'uneixen a la campanya d'eliminació de la violència contra la dona

dimecres, 19 Febrer, 2020 - 11:45
L'Ajuntament de Calp va posar en marxa el mes de novembre un campanya de sensibilització per a l'eliminació de la violència contra la dona. 
 
Aquesta campanya s'està coordinant des dels departaments d'igualtat i CREAMA juntament amb l'Associació d'Empresaris i Comerciants de Calp (AEMCO).
 
L'objectiu d'aquesta campanya és contribuir al fet que la societat prenga consciència que tots podem contribuir a erradicar aquest tipus de violència i en la qual es demana la participació dels comerços locals per a ajudar en la campanya de sensibilizació.
 
Els comerços interessats a participar en aquesta campanya signen un document en el qual es comprometen a construir una societat més justa i igualitària lliure de violència. 
 
Entre les accions que es comprometen és a facilitar informació sobre els recursos existents o oferir l'ús del telèfon en casos d'emergència.
 
L'Ajuntament fa lliurament d'un adhesiu identificatiu que podran instal·lar en els seus comerços amb la finalitat que facen visible aqueix compromís amb l'erradicació de la violència de gènere.
 
L'Alcaldessa de Calp, Ana Sala, ha volgut felicitar a tots els comerços que ja s'han adherit a aquesta campanya la qual posa de manifest e compromís dels nostres comerços per una societat més justa per a tots i totes.
 
Els comerços que s'han adherit són: Fruites i Verdures Calpe; Forn María; El Racó de les Flors; Calçat Jireth; Mooby; Kafé Glacé; Calçat Blasco; Reynaert; Pau; Herbolari Òpal; Malagón Motor i Morant Group.
 
Aquells comerços interessats a participar en la campanya poden contactar amb el departament d'igualtat de l'Ajuntament de Calp trucat al telèfon 965835111 o bé a través del correu electrònic igualtat@ajcalp.es.