Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
klips.png
IV Encuentro Comunicacion Innovadora.jpg
T'imagines poder disfrutar d'infinites activitats en família?
DÍA DE LA FAMILIA
No et perdes res!

CalpeNoticias

divendres, 15 Novembre, 2019 - 12:00

L'Ajuntament de Calp està preparant una festa de Cap d'Any que tindrà lloc a la plaça de la Vila. La celebració comptarà amb activitats per a tots els públics i inclourà el repartiment de cava, raïm i una bossa de cotilló per a festejar l'entrada l'any nou.

 

dijous, 14 Novembre, 2019 - 14:15

Calp ha passat a formar part de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents, ens coordinat per la Secretaria d'Estat de Turisme i l'empresa Segittur amb la finalitat d'impulsar la innovació i tecnologia en l'àmbit del turisme a Espanya i contribuir així al fet que les destinacions espanyoles siguen més competitives.

 

dijous, 14 Novembre, 2019 - 12:00

Divendres

 

  • 20:00h. VII Festival Internacional de Música de Tardor de Calp 2019 – Recital de guitarra a càrrec de Luciano Pompilio. Lloc: Saló Blau
  • Exposició “De nines a dames del segle XVIII”, mostra de nines de Leila Meri. Lloc: Sala d'exposicions de l’Ajuntament Vell
  • Exposició XXIX Concurs de Dibuix Infantil i Juvenil del Reial Club Nàutic de Calp. Lloc: Reial Club Nàutic de Calp

 

Dissabte

 

dimecres, 13 Novembre, 2019 - 11:45

En l'última reunió del Consell d'Administració d'Aguasde Calpe s'ha acordat una baixada del 50% en la quantia de les dietes que perceben els membres d'aquest organisme.

Així mateix s'ha ampliat el nombre de consellers d'aquest organisme a un total de 9 consellers. Fins ara la despesa anual en dietes suposava 113.609 euros i amb aquesta nova mesura passarà a ser de 80.806 euros, la qual cosa suposaran un estalvi de 32.802 euros, un 30% menys.

dimarts, 12 Novembre, 2019 - 09:45

El ple de l'Ajuntament de Calp celebrat hui ha aprovat la modificació de l'ordenança municipal de circulació amb regulació de l'estacionament amb limitació horària amb l'objectiu d'introduir mesures que beneficien tant a residents com veïns.

Dilluns, 11 Novembre, 2019 - 11:15

La regidoria de Cultura ha impulsat una campanya per a rehabilitar els diferents murals que llueixen diverses façanes del nucli antic. El projecte s'ha iniciat amb els treballs del mural que se situa en la plaça del Mosquit i que va realitzar en 1990 el pintor Elías Úrbez.


 

divendres, 8 Novembre, 2019 - 12:00

Per a saber on votar en les eleccions generals que se celebraran aquest diumenge 10 de novembre consulta la targeta censal. Aquesta indica el districte, la secció i la mesa que li correspon a cada elector calpí. A Calp hi haurà dos col·legis electorals, un a la Casa de Cultura i l'altre en el Col·legi Públic Azorín. Consulta en la infografia quin és el teu col·legi electoral.

divendres, 8 Novembre, 2019 - 11:15

La Caixa a través de la seua obra social ha concedit una subvenció de 4.800 euros a l'Ajuntament de Calp que aniran destinats a la unitat de suport i respir familiar de persones amb Alzheimer.


Aquesta unitat de suport és un servei d'atenció integral que atén persones diagnosticades d'Alzheimer i altres demències i té entre els seus objectius el millorar el nivell d'autonomia i promoure l'envelliment actiu de les persones afectades així com ajudar les famílies per a poder conciliar la vida laboral i personal.

Pàgines