Notícies

dijous, 14 Gener, 2021 - 14:45

L'alcaldessa de Calp, Ana Sala, ha soltat aquest matí a la platja La Fossa la tortuga recuperada a l'Hospital de la Mar de la Fundació Oceanogràfic com a primer acte en aquesta localitat de la campanya “La mar de tots”, amb la qual l'Oceanogràfic vol acostar-se als municipis de vocació marina. L'objectiu d'aquesta iniciativa és conscienciar a la població sobre la situació del medi marí.

 

dimarts, 12 Gener, 2021 - 10:30

El ple de l'Ajuntament de Calp ha acordat amb els vots a favor de l'equip de govern (PP i Ciutadans) sol·licitar l'inici del procediment per a canviar la denominació del municipi de Calp a Calpe/Calp. La iniciativa, que ha partit d'una proposta del grup municipal Ciutadans, ha comptat amb els vots en contra de Compromís i Defensem Calp i l'abstenció del PSOE. 

 

Dilluns, 11 Gener, 2021 - 13:45

Les regidories de Participació Ciutadana i Associacions han editat el Calendari de Desenvolupament Sostenible amb la finalitat de conscienciar a la població sobre els objectius de l'Agenda 2030. 

 

Aquest calendari substitueix al Calendari Verd que tradicionalment editaven les dues regidories amb la col·laboració dels centres educatius i que es desenvolupava en el marc de l'Agenda 21 Local per a divulgar i conscienciar sobre el medi ambient entre els escolars i la població general. 

 

Pàgines