Notícies

dimarts, 20 Octubre, 2020 - 11:45

En una situació normal demà arrancarien les festes de moros i cristians en honor al Santíssim Crist de la Suor, no obstant això ja fa mesos que l’ Associació de Moros i Cristians va acordar suspendre els festejos per motius sanitaris i celebrar únicament els actes religiosos amb les mesures de seguretat que s'estableixen en aquests casos.

 

Dilluns, 19 Octubre, 2020 - 12:30
L'Ajuntament de Calp ha instal·lat 68 punts wifi en seus municipals, un projecte que s'emmarca en l'Estratègia EDUSI “Revitalitza Calp”, cofinançada amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Fons FEDER) de la Unió Europea i que permetrà implantar-se com a Destinació Turística Intel·ligent (DTI).
 
divendres, 16 Octubre, 2020 - 14:30

La Conselleria de Cultura ha comunicat a l'Ajuntament de Calp que autoritza la represa de les obres en la parcel·la coneguda com a Casita Blanca després de ser paralitzades pel propi Consistori el mes d'agost passat.

 

divendres, 16 Octubre, 2020 - 13:30

L'Ajuntament de Calp ha elaborat un protocol d'accés i ús a les instal·lacions del cementeri municipal amb motiu de la festivitat de Tots Sants per a complir amb les mesures sanitàries assenyalades per la Conselleria de Sanitat. 

 

dijous, 15 Octubre, 2020 - 13:45

El ple de l'Ajuntament de Calp ha aprovat de manera definitiva les bases de les ajudes al transport d'estudiants que cursen estudis fora del municipi corresponents al curs 2019 / 2020.

 

Com a novetat enguany les ajudes al transport d'estudiants beneficiaran no sols als alumnes de centres públics i concertats sinó també als privats arran una al·legació presentada per un pare a aquestes bases durant el període d'exposició pública i que ha sigut finalment estimada.

 

Pàgines