Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

local de la banda

Español

L'Ajuntament signa el conveni per a la construcció de la 4 ª fase de l'edifici de la Unió Musical Calp-Ifac

Fecha de publicación: 
Miércoles, 29 Agosto, 2018 - 13:15

Aquest matí s'ha dut a terme la signatura del conveni entre la Caixa de Crèdit Provincial i l'Ajuntament de Calp per a la construcció de la 4ª fase de l'edifici de la Unió Musical Calp-Ifac, amb açò culminaran les obres del centre cultural de l'entitat cultural, un projecte iniciat fa més d'una dècada i que s'espera que siga una realitat abans de finalitzar 2019.

 

Aquest edifici se situa en l'avinguda Puerto de Santa María, en un solar propietat de la banda de Calp. La banda de música i l'Ajuntament van acordar un protocol pel qual el Consistori es comprometia a construir l'edifici i a canvi l'entitat cultural cedia part de l'immoble per a ús municipal. En 2011 el govern es va proposar impulsar aquestes obres i en els pressupostos dels últims anys ha destinat un muntant finançat a través de la Caixa de Crèdit de la Diputació

 

En 2016 i 2017 l'Ajuntament va destinar 250.000 € a la segona i tercera fase de construcció de l'edifici respectivament, i el pressupost de 2018 contempla destinar 250.000 € a la quarta fase de les obres a executar al llarg del present exercici i altres 250.000 € per a finalitzar les obres del la part de l'edifici que corresponen a la Unió Musical a executar en 2019.

 

D'aquesta manera la Unió Musical serà la propietària de la planta baixa i entreplanta de l'edifici -àrea que quedarà finalitzada en 2019- de manera que la banda compte amb la sala d'assajos, despatxos i aules necessàries per a desenvolupar la seua labor.

 

El Ayuntamiento firma el convenio para la construcción de la 4 ª fase del edificio de la Unió Musical Calp-Ifac

Fecha de publicación: 
Miércoles, 29 Agosto, 2018 - 13:15

Esta mañana se ha llevado a cabo la firma del convenio entre la Caja de Crédito Provincial y el Ayuntamiento de Calp para la construcción de la 4ª fase del edificio de la Unió Musical Calp-Ifac, con ello culminarán las obras del centro cultural de la entidad cultural, un proyecto iniciado hace más de una década y que se espera que sea una realidad antes de finalizar 2019.

Este edificio se ubica en la avenida Puerto de Santa María, en un solar propiedad de la banda de Calp. La banda de música y el Ayuntamiento acordaron un protocolo por el que el Consistorio se comprometía a construir el edificio y a cambio la entidad cultural cedía parte del inmueble para uso municipal. En 2011 el gobierno se propuso impulsar estas obras y en los presupuestos de los últimos años ha destinado un montante financiado a través de la Caja de Crédito de la Diputación

En 2016 y 2017 el Ayuntamiento destinó 250.000 € a la segunda y tercera fase de construcción del edificio respectivamente, y el presupuesto de 2018 contempla destinar 250.000 € a la cuarta fase de las obras a ejecutar a lo largo del presente ejercicio y otros 250.000 € para finalizar las obras del la parte del edificio que corresponden a la Unión Musical a ejecutar en 2019.

De este modo la Unión Musical será la propietaria de la planta baja y entreplanta del edificio -área que quedará finalizada en 2019- de manera que la banda cuente con la sala de ensayos, despachos y aulas necesarias para desarrollar su labor.

 

Suscribirse a local de la banda