Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

Jöel Robuchon

Español

Mor el xef Jöel Robuchon, molt vinculat a Calp des de fa 30 anys

Fecha de publicación: 
Martes, 7 Agosto, 2018 - 11:45

El xef francés, Joel Robuchon, que va aconseguir al llarg de la seua extensa carrera el rècord de 32 estreles Michelin, va morir ahir mata d'un càncer. Robuchon, estava molt vinculat a Calp i a la Marina Alta, ja que posseïa residència en la localitat i mantenia estrets llaços d'amistat amb restauradors i empresaris de l'hostaleria calpina.

Jöel Robuchon va rebre en 1999 el premi “Jaume Pastor i Fluixá- 9 d´Octubre” i va visitar l'ajuntament calpí per a arreplegar el distintiu, en aquella ocasió ja va destacar el seu afecte per Calp i el penyal d'Ifac del que deia que li proporcionava força i inspiració.

De fet, en les seues aparicions públiques era habitual que Robuchon parlara de Calp, a on es desplaçava cada any per a descansar, i dels seus ascensos al Penyal d'Ifac.

El regidor de Turisme, Jan Van Parijs, intim amic del xef francés, explica la passió que Jöel sentia per Calp, disfrutaba dels bous al carrer, visitava restaurants típics, intentava pujar diàriament al Penyal, buscava la proximitat de la gent, ell deia que a Calp se sentia com en casa.

Robuchon considerat com el millor Xef de Cuina del món, va ser condecorat amb tot tipus de distincions en l'àmbit culinari, inclòs la distinció de la Legió d'Honor i tots els restaurants que va dirigir han aconseguit las prestigioses estreles de Michelin que els qualificaven com els millors.

 

Suscribirse a Jöel Robuchon