Español
Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
Curso LibreOffice.jpg
klips.png
klips.png
Manipulador de Alimentos e Introduccion a los Alergenos - Octubre 2019.jpg
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

campo de trabajo de los Banys de la Reina

Finalizta el camp de treball dels Banys de la Reina

Fecha de publicación: 
Lunes, 30 Julio, 2018 - 07:45

Hui dilluns 30 de juliol finalitza el camp de treball dels Banys de la Reina, organitzat pel Institut Valencià de Joventut (IVAJ) en col·laboració amb l'Ajuntament de Calp. En ell han participat 23 voluntaris, d'entre 19 i 29 anys, procedents de diversos punts d'Espanya i d'altres països com Sèrbia, Turquia, França, Bèlgica o Rússia que han dut a terme tasques de manteniment i recuperació de l'entorn d'aquest enclavament arqueològic.

 

Des del passat 17 de juliol els voluntaris, baix la supervisió de la directora del camp, l'arqueòloga Alicia Luján, han dut a terme tasques d'esbrossament de la vegetació que poguera afectar a la conservació de les restes arqueològiques i de neteja de l'entorn. Autoritats locals han visitat l'enclavament per a acomiadar els joves i agrair-los la labor realitzada. El primer tinent d'alcalde Manolo Cabrera ha destacat la importància del treball que han dut a terme i els ha donat les gràcies per la seua aportació al patrimoni de Calp. També ha volgut agrair el treball d'Alicia Luján i la seua dedicació per recuperar aquest enclavament històric, un dels conjunts arqueològics en la seua categoria més rellevants de la Hispània Romana.

 

Per la seua banda, Alicia Luján ha lloat la implicació i l'esforç dels voluntaris en el treball realitzat i ha assenyalat que l'objectiu en aquests moments és aconseguir el manteniment i conservació del jaciment per a posteriorment donar a conèixer la seua importància i convertir-lo en un lloc visitable. A més de les tasques de conservació en els Banys de la Reina, els voluntaris han participat en activitats complementàries d'oci com gimcanes en el nucli antic o excursions al parc natural del Penyal d’Ifac o a les platges de Calp, entre altres llocs.

 

Finaliza el campo de trabajo de los Banys de la Reina

Fecha de publicación: 
Lunes, 30 Julio, 2018 - 07:45

Hoy lunes 30 de julio finaliza el campo de trabajo de los Banys de la Reina, organizado por el Institut Valencià de Joventut (IVAJ) en colaboración con el Ayuntamiento de Calp. En él han participado 23 voluntarios, de entre 19 y 29 años, procedentes de diversos puntos de España y de otros países como Serbia, Turquía, Francia, Bélgica o Rusia que han llevado a cabo tareas de mantenimiento y recuperación del entorno de este enclave arqueológico.

 

Desde el pasado 17 de julio los voluntarios, bajo la supervisión de la directora del campo, la arqueóloga Alicia Luján, han llevado a cabo tareas de desbroce de la vegetación que pudiera afectar a la conservación de los restos arqueológicos y de limpieza del entorno.

 

Autoridades locales han visitado el enclave para despedir a los jóvenes y agradecerles la labor realizada. El primer teniente de alcalde Manolo Cabrera ha destacado la importancia del trabajo que han llevado a cabo y les ha dado las gracias por su aportación al patrimonio de Calp. También ha querido agradecer el trabajo de Alicia Luján y su dedicación por recuperar este enclave histórico, uno de los conjuntos arqueológicos en su categoría más relevantes de la Hispania Romana.

 

Por su parte, Alicia Luján ha alabado la implicación y el esfuerzo de los voluntarios en el trabajo realizado y ha señalado que el objetivo en estos momentos es conseguir el mantenimiento y conservación del yacimiento para posteriormente dar a conocer su importancia y convertirlo en un lugar visitable.

 

Además de las tareas de conservación en los Banys de la Reina, los voluntarios han participado en actividades complementarias de ocio como yincanas en el casco antiguo o excursiones al parque natural del Penyal d’Ifac o a las playas de Calp, entre otros lugares.

Suscribirse a campo de trabajo de los Banys de la Reina