Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
klips.png
PRL Trabajos de Albañilería Febrero 2020.jpg
SSAA CALPE´20.jpg
klips.png
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

Mare de Déu del Carme

L'ASSOCIATION DES PÊCHEURS PROMEUT LES FÊTES VIRGEN DEL CARMEN AVEC UN COMPLET PROGRAMME D’ACTIVITÉS

Fecha de publicación: 
Viernes, 7 Julio, 2017 - 10:15

L'Association des Pêcheurs de Calp et la Municipalité de Calp veulent donner un nouvel élan aux fêtes traditionnelles de la Virgen del Carmen, patronne de la mer, et pour cela, ils ont élaboré un vaste programme d'événements pour le samedi 15 et le dimanche 16 juillet.

 

La Comissió de Festes Mare de Deu del Carme de Calp a prévu des événements si traditionnels tels que les championnats de ronde et dominos qui se tiendront dans les installations du marché aux poissons, des Aquajocs (jeux aquatiques) ou cucañas (jeux traditionnels) pour tous les âges dans le port de pêche. Les activités seront animées par la Colla de Xirimiters El Carellot de Calp et il y aura un service de bar organisé par les Filaes des Capitaines Tuareg et Contrabandistas.

 

Le samedi après-midi, l’organisation offre une nouveauté, le « Tardeo », animé par la Xaranga « Real de Gandia » et l'orchestre « Diamonds ». Pour le dimanche, la fête de la sainte patronne, les événements se concentreront sur la vieille ville avec un défilé et la messe dans l'église Virgen de las Nieves. À la fin il y aura une Mascletà sur la place Mayor. À 18 heures, il y aura un jeu de Pelota valenciana en modalité « Raspall ».

 

À l'après-midi les événements se concentreront à nouveau sur le port de pêche avec la traditionnelle offrande des fleurs à la Virgen del Carmen, suivie de la procession des pêcheurs et l'hommage aux défunts naufragés en mer. Les festivités culmineront avec  des feux d'artifice.

 

La Confraria de Pescadors impulsa les festes de la Verge del Carmen amb un programa replet d'activitats

Fecha de publicación: 
Viernes, 7 Julio, 2017 - 10:15

La Confraria de Pescadors de Calp i l'Ajuntament de Calp pretenen donar un nou impuls a les tradicionals festes de la Mare de Déu del Carme, patrona del mar, i per a açò s'ha confeccionat un ampli programa d'actes concentrats en el dissabte, 15, i diumenge, 16 de juliol.

 

La Comissió de Festes Mare de Déu del Carme de Calp ha programat actes tan tradicionals com els campionats de ronda i dominó que es disputaran en les instal·lacions de la Llotja de Peix, aquajocs o cucanyes per a totes les edats que es desenvoluparan en el port pesquer. Les activitats estaran amenitzades per la Colla de Xirimiters del Carellot de Calp i hi haurà servei de barra gestionat per les filaes de les Capitanies Tuareg i Contrabandistes.

El dissabte a la vesprada, s'introdueix com a novetat la celebració d'un “tardeo” amenitzat per la xaranga “Real de Gandia” i l'orquestra “Diamonds”. El diumenge, festivitat de la patrona, els actes es concentraran en el nucli antic amb la cercavila i la missa en l'església Mare de Déu de les Neus. En finalitzar es dispararà una mascletà en la plaça Major. A les 18 hores tindrà lloc una gran partida de pilota valenciana modalitat “raspall”. Ja a la vesprada els actes tornaran a concentrar-se en el port pesquer amb la tradicional ofrena floral a la Mare de Déu del Carme, seguida de la processó marinera i l'homenatge als nàufrags morts en el mar. Les festes culminaran amb el tret d'un castell de focs artificials.

 

La Cofradía de Pescadores impulsa las fiestas de la Virgen del Carmen con un programa repleto de actividades

Fecha de publicación: 
Viernes, 7 Julio, 2017 - 10:15

La Cofradía de Pescadores de Calp y el Ayuntamiento de Calp pretenden dar un nuevo impulso a las tradicionales fiestas de la Virgen del Carmen, patrona del mar, y para ello se ha confeccionado un amplio programa de actos concentrados en el sábado, 15, y domingo, 16 de julio.

La Comissió de Festes Mare de Déu del Carme de Calp ha programado actos tan tradicionales como los campeonatos de ronda y dominó que se disputarán en las instalaciones de la Lonja de Pescado, aquajocs o cucañas para todas las edades que se desarrollarán en el puerto pesquero. Las actividades estarán amenizadas por la Colla de Xirimiters del Carellot de Calp y habrá servicio de barra gestionado por las filaes de las Capitanías Tuareg y Contrabandistas.

El sábado por la tarde, se introduce como novedad la celebración de un “tardeo” amenizado por la xaranga “Real de Gandía” y la orquesta “Diamonds”. El domingo, festividad de la patrona, los actos se concentrarán en el casco antiguo con el pasacalle y la misa en la iglesia Virgen de las Nieves. Al finalizar se disparará una mascletà en la plaza Mayor. A las 18 horas tendrá lugar una gran partida de pelota valenciana modalidad “raspall”.

Ya por la tarde los actos volverán a concentrarse en el puerto pesquero con la tradicional ofrenda floral a la Virgen del Carmen, seguida de la procesión marinera y el homenaje a los náufragos fallecidos en el mar. Las fiestas culminarán con el disparo de un castillo de fuegos artificiales.

 

Suscribirse a Mare de Déu del Carme