Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!

Feria de Navidad

Español

Calp prepara una nova edició de la Fira de Nadal

Fecha de publicación: 
Jueves, 29 Noviembre, 2018 - 12:30

Del dijous, 6, al diumenge, 9 de desembre, el Nucli Antic de Calp acollirà, per sisè any consecutiu, la Fira de Nadal, un esdeveniment que va nàixer amb la intenció de revitalitzar la zona més antiga del municipi i que, a poc a poc, s'ha convertit en punt de trobada dels ciutadans, a través d'una fira en la qual s'involucren els comerços i associacions locals i que es complementa amb la recreació d'ambients nadalencs.

 

Durant uns dies la zona històrica de Calp es transforma, els carrers es converteixen en un mercat nadalenc que convida a passejar i descobrir racons amb encant. Els llocs del comerç local s'instal·laran en el carrer Llibertat, mentre que el carrer Major i la plaça de la Vila es destinen a les associacions i l'oferta gastronòmica.

 

La plaça del Beat Francisco Sendra serà ocupada per una fira infantil que farà les delícies dels més xicotets, amb castells inflables, jocs tradicionals, casetes típiques de fira en les quals els xiquets podran obtenir crispetes i cotó dolç.

 

A més la fira estarà amenitzada amb actuacions culturals, tallers nadalencs, música i animació, xanquers i la caseta de Pare Noel on els xiquets podran dipositar les seues cartes. Els visitants de la fira podran conèixer el pessebre de la Casa de Cultura, que s'obrirà al públic el dia d'inici de la fira, i també podrà visitar-se l'exposició Pessebres del Món en l'Església Mare de Déu de les Neus.

 

Aquest esdeveniment comporta la implicació no solament dels empresaris i comerciants locals, si no també de diversos col·lectius i associacions de Calp. Està prevista l'actuació de grups com Solera Artística, la xaranga La Xarlotà, La Rondalla de Calp, Salsa a Calp, la banda Juvenil de la Unió Musical Calp Ifach, Xirimiters del Carellot, Nadales Grup La Mar, Marcia´s Danse Center, Costa Blanca Anglican Chaplaincy, Coral Caprice, la Coral Ifac, la Casa d'Andalusia, la Coral U3A. La Fira es converteix en motiu de reunió i convivència dels calpins i dels que visiten Calp durant aquestes dates en el marc del centre històric, una oportunitat única per a gaudir de Calp en un ambient nadalenc.

 

 

Calp prepara una nueva edición de la Feria de Navidad

Fecha de publicación: 
Jueves, 29 Noviembre, 2018 - 12:30

Del jueves, 6, al domingo, 9 de diciembre, el Casco Antiguo de Calp acogerá, por sexto año consecutivo, la Feria de Navidad, un evento que nació con la intención de revitalizar la zona más antigua del municipio y que, poco a poco, se ha convertido en punto de encuentro de los ciudadanos, a través de una feria en la que se involucran los comercios y asociaciones locales y que se complementa con la recreación de ambientes navideños.

 

Durante unos días la zona histórica de Calp se transforma, las calles se convierten en un mercado navideño que invita a pasear y descubrir rincones con encanto. Los puestos del comercio local se instalarán en la calle Llibertat, mientras que la calle Mayor y la plaza de la Villa se destinan a las asociaciones y la oferta gastronómica.

 

La plaza del Beato Francisco Sendra será ocupada por una feria infantil que hará las delicias de los más pequeños, con castillos hinchables, juegos tradicionales, casetas típicas de feria en las que los niños podrán obtener palomitas y algodón dulce.

 

Además la feria estará amenizada con actuaciones culturales, talleres navideños, música y animación, zancudos y la caseta de Papa Noel donde los niños podrán depositar sus cartas. Los visitantes de la feria podrán conocer el belén de la Casa de Cultura, que se abrirá al público el día de inicio de la feria, y también podrá visitarse la exposición Belenes del Mundo en la Iglesia Nuestra Señora de las Nieves.

 

Este evento conlleva la implicación no sólo de los empresarios y comerciantes locales, si no también de diversos colectivos y asociaciones de Calp. Está prevista la actuación de grupos como Solera Artítica, la xaranga La Xarlotà, La Rondalla de Calpe, Salsa en Calpe, la banda Juvenil de la Unió Musical Calp Ifach, Xirimiters del Carellot, Villancicos Grup La Mar, Marcia´s Dance Center, Costa Blanca Anglican Chaplaincy, Coral Caprice, la Coral Ifac, la Casa de Andalucía, la Coral U3A.

 

La Feria se convierte en motivo de reunión y convivencia de los calpinos y de los que visitan Calp durante estas fechas en el marco del centro histórico, una oportunidad única para disfrutar de Calp en un ambiente navideño.

 

 

Suscribirse a Feria de Navidad