Valencià
si tienes entre 16 y 30 años y estás inscrito en
el Sistema Nacional de Garantía Juvenil te interesa
saber que el Ayuntamiento quiere cubrir 47 puestos de trabajo.
¿Estas buscando trabajo?,
Feria de gastronomía y comercio
24, 25, 26 y 27 de mayo. Plaza Mayor.
Fira Calp
Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
Avisa de una incidencia o desperfecto en la vía pública a la
LÍNEA 900 Comunica las incidencias en el teléfono gratuito 900 20 40 50 o en el correo linea900@ajcalp.es
VII Certamen Nacional Teatro Amateur
Antonio Ferrer “El Cartero” Calp
Representaciones: 11, 18 y 25 de mayo a las 21h Clausura: 1 de junio a las 21h Auditorio. Casa de Cultura Jaume Pastor i Fluixà
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!
banner AULA PEDRO PASTOR_es.jpg
PLAN DE REHABILITACIÓN DE FACHADAS DE EDIFICIOS
Plan de mejora de las condiciones de las fachadas de los edificios (expcepto las agrupadas fuera del Casco urbano) de viviendas emplazadas en el Casco Antiguo.
Ayudas mediante la concesión de subvenciones del 10­15 % del presupuesto de las actuaciones a desarrollar y bonificación del 95% en el I.C.I.O
Si vives en el Casco Antiguo ya puedes solicitar las ayudas municipales para la rehabilitación de fachadas

Calp invertirà 80.000 € en la creació de sendes per als vianants en Les Salines i en la seua regeneració

Dilluns, 5 Febrer, 2018 - 14:15

L'alcalde de Calp, César Sánchez, va anunciar dissabte passat en les Salines amb motiu del Dia Internacional dels Aiguamolls, que l'Ajuntament destinarà enguany 80.000 euros per a la creació de sendes que permetran als ciutadans passejar i gaudir d'aquest paratge natural emblemàtic en la localitat. La inversió inclou també la regeneració d'una zona que va ser receptora en el seu moment d'abocaments procedents de treballs de demolició.

 

El projecte, que ha sigut remès a la Consellería de Medi ambient que ha de donar el seu vistiplau doncs es tracta d'una zona humida, proposa crear una senda perimetral senyalitzada. Es pretén senyalitzar mitjançant balises d'1,20 metres d'altura els recorreguts principals, a més com l'itinerari recorre dues sèquies de desguàs de vessaments es proposa la instal·lació de sengles passarel·les per a salvar aquests punts.

També es planteja la instal·lació d'una passarel·la de 163 metres de longitud en la zona nord de la làmina d'aigua, amb la finalitat de dirigir el pas dels visitants i limitar-ho en zones que necessiten major protecció per tractar-se d'àrees de cria. També s'instal·laran cartells interpretatius i es crearà un mirador d'albirament d'aus.

Però la iniciativa va més enllà perquè pretén eliminar antics abocaments en un dels entorns més urbans de l'àrea protegida i la recuperació de camins cadastrals amb treballs d'esbrosse. Un altre aspecte important és l'eliminació de vegetació invasora sense cap relació amb l'ecosistema de les Salines.