Valencià
Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
Avisa de una incidencia o desperfecto en la vía pública a la
LÍNEA 900 Comunica las incidencias en el teléfono gratuito 900 20 40 50 o en el correo linea900@ajcalp.es
VII Certamen Nacional Teatro Amateur
Antonio Ferrer “El Cartero” Calp
Representaciones: 11, 18 y 25 de mayo a las 21h Clausura: 1 de junio a las 21h Auditorio. Casa de Cultura Jaume Pastor i Fluixà
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!
PLAN DE REHABILITACIÓN DE FACHADAS DE EDIFICIOS
Plan de mejora de las condiciones de las fachadas de los edificios (expcepto las agrupadas fuera del Casco urbano) de viviendas emplazadas en el Casco Antiguo.
Ayudas mediante la concesión de subvenciones del 10­15 % del presupuesto de las actuaciones a desarrollar y bonificación del 95% en el I.C.I.O
Si vives en el Casco Antiguo ya puedes solicitar las ayudas municipales para la rehabilitación de fachadas

Els pressupostos de l'Estat inclouen més d'un milió d'euros per a la passarel·la sobre la N332

dijous, 5 Abril, 2018 - 09:45

Els pressupostos de l'Estat per a 2018 contemplen una partida de més d'un milió d'euros per a la construcció de la passarel·la sobre la N-332 que permetrà als calpins creuar a peu aquesta carretera per a accedir des del casc urbà a l'estació de ferrocarril i a les urbanitzacions d’ Oltà.

 

El projecte consisteix en una passarel·la que partirà de la zona que limita amb la carretera en l'accés sud al municipi. En aquesta part comptarà amb un ascensor, i connectarà amb el vial d'accés a l'estació de FGV, on el pendent permet l'accés a través de rampes. Les obres contemplen també l'adequació de voreres i la urbanització d'aquest àrea.

L'Ajuntament va iniciar ja fa anys les gestions per a obtenir mitjançant convenis la propietat dels 5.176,78 metres quadrats totals necessaris per a poder construir la passarel·la que creuarà la N332 fins a l'estació de ferrocarril i que eliminarà un dels punts més perillosos del municipi. Després del conveni d’ adquisió del sòl, els terrenys es van cedir al Ministeri de Foment amb la finalitat de licitar el projecte. Correspon ara al Ministeri de Foment donar tràmit administratiu a la licitació de l'obra, adjudicar-la i iniciar el projecte que ja compta amb redacció i disseny.

 

Segons el primer edil, César Sánchez, “són nombrosos els usuaris que diàriament han d'utilitzar el tren i és necessari donar una solució urgent. És un projecte que millora l'accessibilitat al municipi i que posarà fora de perill al usuari del trenet i d'aquells que viuen en aquesta zona de la localitat i que han de creuar la carretera, amb el perill que comporta». Sánchez també ha assenyalat que “entre 2018 i 2019 transformarem els accessos a Calp, una ciutat moderna, avantguardista i capdavantera en turisme d'excel·lència”.