Valencià
si tienes entre 16 y 30 años y estás inscrito en
el Sistema Nacional de Garantía Juvenil te interesa
saber que el Ayuntamiento quiere cubrir 47 puestos de trabajo.
¿Estas buscando trabajo?,
Feria de gastronomía y comercio
24, 25, 26 y 27 de mayo. Plaza Mayor.
Fira Calp
Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
Avisa de una incidencia o desperfecto en la vía pública a la
LÍNEA 900 Comunica las incidencias en el teléfono gratuito 900 20 40 50 o en el correo linea900@ajcalp.es
VII Certamen Nacional Teatro Amateur
Antonio Ferrer “El Cartero” Calp
Representaciones: 11, 18 y 25 de mayo a las 21h Clausura: 1 de junio a las 21h Auditorio. Casa de Cultura Jaume Pastor i Fluixà
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!
banner AULA PEDRO PASTOR_es.jpg
PLAN DE REHABILITACIÓN DE FACHADAS DE EDIFICIOS
Plan de mejora de las condiciones de las fachadas de los edificios (expcepto las agrupadas fuera del Casco urbano) de viviendas emplazadas en el Casco Antiguo.
Ayudas mediante la concesión de subvenciones del 10­15 % del presupuesto de las actuaciones a desarrollar y bonificación del 95% en el I.C.I.O
Si vives en el Casco Antiguo ya puedes solicitar las ayudas municipales para la rehabilitación de fachadas

L’Ajuntament no concedirà llicència d’obres en les Cases Neptuno sense l’autorització de la Direcció General de Patrimoni

Dilluns, 12 Febrer, 2018 - 11:45
L'Ajuntament de Calp no concedirà llicència d'obres en els terrenys coneguts com Cases Neptú sense l'informe, preceptiu i vinculant, de la Direcció general de Patrimoni, així ho ha assenyalat l'alcalde de Calp, César Sánchez, en el ple celebrat divendres passat. Sánchez ha assenyalat que, segons el Pla General de Calp, és la Conselleria de Cultura la que autoritza les prospeccions en el terreny i que serà la Generalitat la que haurà d'autoritzar la possible construcció del solar abans que l'Ajuntament puga donar la llicència d'obra ja que es tracta d'una àrea de possible interès arqueològic.
 
 
 
vial J
 
El ple de l'Ajuntament ha aprovat també l'adquisició dels últims terrenys necessaris per a l'obertura del Vial J, que passarà a dir-se avinguda Felip VI i connectarà l'avinguda Romania amb la zona escolar i des d'allà enllaçarà amb l'avinguda Generalitat Valenciana (accés Nord a Calp).
 
Aquest vial permetrà desplaçar el trànsit rodat de la zona de platges cap a la carretera nacional sense passar per les avingudes Exèrcits Espanyols i Diputació, i per tant descongestionaran el trànsit del nucli urbà. El pressupost municipal d'aquest any consigna 599.857 euros per a aquest projecte.
 
Els terrenys adquirits per l'Ajuntament permetran l'enllaç de l'avinguda Romania i l'avinguda País Valencià, des d'aquesta confluència part el futur vial J. Finalitzat aquest tràmit l'obertura del vial J està més a prop de ser una realitat.
 
 
 
Adhesió projecte edificant
 
D'altra banda, el govern ha elevat al ple la proposta municipal per adherir-se al Pla Edificant de la Conselleria. Aquesta proposta d'actuacions part del Consell escolar Municipal que per unanimitat va fixar les necessitats en matèria d'infraestructures per ordre de prioritats.
 
Les actuacions sol·licitades són la construcció del nou col·legi d'educació especial Gargasindi, la construcció del segon Institut d'Ensenyament Secundari, la construcció d'un nou col·legi d'infantil i primària, tancaments de passadissos al Col·legi Paternina, construcció de gimnàs en el col·legi Azorín, reforma de banys al col·legi Oltà.
 
Altres actuacions sol·licitades són la reparació de pistes a l'IES Ifac, adequació de la casa del conserge com a aula de sicomotricidad al Col·legi Azorín, instal·lació d'una caldera de gasoil per a calefacció en el col·legi Paternina, la renovació del cablejat d'internet a l'IES Ifac, la construcció de bosc al pati del col·legi Gabriel Miró i la insonorització de gimnàs, menjador i aula de música al col·legi Gabriel Miró.