Valencià
Calp 2018
Consulta programa
Semana Santa
RENOVACIÓN DEL DNI EN CALP
El 11 y 16 de abril de 2018
Podrás Renovar tu dni, previa cita en la oficina de atención al ciudadano (OAC).
El día 11 tendrás que venir a realizar la tramitación, y volver el día 16 para recoger tu nuevo DNI.
Sólo se darán de forma presencial a un máximo de 120 solicitudes.
dni_0.png
PLAN DE REHABILITACIÓN DE FACHADAS DE EDIFICIOS
Plan de mejora de las condiciones de las fachadas de los edificios (expcepto las agrupadas fuera del Casco urbano) de viviendas emplazadas en el Casco Antiguo.
Ayudas mediante la concesión de subvenciones del 10­15 % del presupuesto de las actuaciones a desarrollar y bonificación del 95% en el I.C.I.O
Si vives en el Casco Antiguo ya puedes solicitar las ayudas municipales para la rehabilitación de fachadas

La Casa Nova reobrirà les seues portes el dissabte com a Campus d'Excel.lència Empresarial

divendres, 9 Març, 2018 - 10:00

La Casa Nova, l'emblemàtica masia fortificada situada a la part alta del cim del mateix nom, obrirà de nou les seues portes dissabte que ve després de les obres de rehabilitació i condicionament per a convertir-se en Campus d'Excel.lència Empresarial Casa Nova.

 

L'Ajuntament de Calp va adquirir l'immoble en 1996 després de la demanda veïnal que aquest singular edifici del segle XVI passara a ser de titularitat pública. Els treballs de rehabilitació van comptar amb un pressupost d'1.100.000€ finançats a través del Fons Estatal d'Inversió Local i van dotar a l'edifici d'un ampli saló d'actes, tres aules, cafeteria, així com de biblioteca, despatxos i sala d'exposicions.

 

La rehabilitació ha respectat l'estructura original de la masia i afig un nou cos que queda diferenciat de l'edifici antic. Per a ultimar la seua rehabilitació l'Ajuntament va destinar 80.000 € per al condicionament final i electrificació de la zona.

 

L'objectiu és convertir la Casanova en un centre de formació dirigit als empresaris, innovadors, aturats, etc., per a potenciar la qualificació professional i la innovació i afavorir la inserció laboral. Mitjançant aquest centre l'Ajuntament de Calp tracta d'unir esforços amb els empresaris i associacions empresarials per a impulsar la seua activitat. El Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova sorgeix, doncs, com un espai per a compartir idees, coneixement, experiències i bones pràctiques.

La reobertura de la Casanova està prevista per al dissabte, 10 de març, a les 18 hores, i al costat de la visita a la masia, s'han preparat diverses activitats com una exposició fotogràfica, un concert i una exposició de mobles antics. Els assistents podran escoltar xarrades a càrrec d'Ángel Pineda, membre de l'última família que va viure en aquest edifici. L'Ajuntament posa a la disposició dels ciutadans un servei d'autobusos gratuït per a assistir a la inauguració del Campus d'Excel.lència Empresarial, eixirà a les 17:15 i a les 17:45 des de la Casa de Cultura.