Taller Prevención de Incendios Forestales 2024
Renueva tu DNI
DÍAS 29 Y 31 DE MAYO
dimecres, 29 Maig, 2019 - 14:00

Ahir es va publicar en el DOGV que la Generalitat Valenciana atorga el títol de Festa d'Interés Turístic provincial a les festes de la Mare de Déu dels Neus i el seu Castell a la Mar. Les festes patronals en honor a la Mare de Déu dels Neus, que se celebren a l'agost, són una de les celebracions més tradicionals i sentides en el municipi i suposen un al·licient més per als turistes i visitants que s'acosten a conéixer la localitat.

 

Les festes inclouen, al costat dels actes de caràcter religiós com l'ofrena, la missa major i la processó en honor a la Patrona, un variat programa d'espectacles musicals i nits de revetla, i sobretot “els bous al carrer”, sens dubte l'acte que més públic congrega al llarg de la seua setmana de celebració.

 

La nit del 5 d'agost, festivitat de la Patrona, es dispara el tradicional “Castell a la Mar” , un espectacular castell de focs artificials a la platja del Bol que s'ha convertit en les últimes dècades en un dels actes més esperats del programa. La singularitat del “Castell a la Mar” al costat de la mescla de devoció i espectacle propi d'aquestes festes, han determinat la declaració de festa d'interés turístic provincial.