Taller Prevención de Incendios Forestales 2024
Renueva tu DNI
DÍAS 29 Y 31 DE MAYO
dimecres, 22 Maig, 2019 - 12:15
El Departament de Comunicació de l'Ajuntament de Calp ha organitzat la I Jornada de Periodistes de les Administracions Públiques que se celebrarà a Calp el dissabte 8 de juny en horari de 9 a 14:00h.
 
És la primera vegada que s'organitza a Espanya una jornada en la qual es donaran cita periodistes que treballen en diferents administracions públiques i té com a objectiu reflexionar sobre aquells problemes i qüestions que afecten el treball que exerceixen aquests professionals.
 
La jornada compta amb 2 ponències centrals. Una impartida per Carolina Fernández, ex community manager de Policia Nacional i responsable en aquests moments de la gestió de les xarxes socials del President del Govern, Pedro Sánchez, i de la Moncloa.
 
La segona de les ponències serà a càrrec de Patricia Plaja que va ser la persona responsable de la gestió de les xarxes socials dels Mossos d'Esquadra durant els atemptats de Barcelona. Patricia Plaja ha rebut el Premi Blanquerna 2017 a la millor comunicadora.
 
La jornada es completarà amb 3 taules redones en les quals participaran 16 professionals de la comunicació. Entre altres estaran Rafa Ordóñez de la Diputació de València; Jorge Villar de l'Ajuntament d'Elx; Ana Perales de LABORA de la Generalitat Valenciana; Laura Baldó de l'Aeroport AENA d'Alacant; Pilar Muñoz de l'Hospital La Fe o Daniel Robles de la Universitat Politècnica de València.
 
L'assistència a la jornada és gratuïta i està oberta a tot el públic. El lloc de celebració és el Campus d’Excel.ència Empresarial Casa Nova de Calp i per a inscriure's només és necessari enviar un correu electrònic a: comunicacioninstitucional@ajcalp.es.