Taller Prevención de Incendios Forestales 2024
Renueva tu DNI
DÍAS 29 Y 31 DE MAYO
dimarts, 14 Maig, 2019 - 11:30

FiraCalp, la fira de gastronomia i comerç de la ciutat del Penyal, obri el dijous les seues portes en la plaça Major organitzada per l'Ajuntament, Creama-Calp, l'Associació d'Hostaleria Sabor a Calp i l'associació de comerciants AEMCO, i amb la participació de la Confraria de Pescadors i de la Comissió de Festes 2019.


La fira, que aconsegueix la seua onzena edició, comptarà enguany amb 20 estands de restaurants, cafeteries i cocteleries i a més reforça la seua part comercial amb la participació de 10 comerços que exhibiran els seus productes.


Els hostalers oferiran un major nombre de tapes, entre quatre i cinc per caseta,, que s'oferiran a preus populars, d'1 a 4 euros. La Confraria de Pescadors, per part seua, promocionarà en la fira el tradicional Peix de Calp, oferint les receptes tradicionals calpines elaborades amb peix de la badia. També la Comissió de festes 2019 participarà en Fira Calp, per a vendre la beguda: cervesa, refrescos i aigua; els beneficis que obtinguen es destinaran a l'organització de les festes patronals d'enguany.


Junt a tot això tindran lloc activitats paral·leles com a actuacions musicals i de dansa, signatura de llibres, exhibició de vehicles, concurs de tapes, exhibició de zumba, flamenc i dansa urbana, etc. També hi haurà animació infantil tots els dies de 19 a 23 hores. Enguany, com a novetat, es realitzarà un tall de cabell solidari, els interessats podran tallar-se el pèl el diumenge, 19, a partir de les 11 hores, a un preu de 8€ i el recaptat es destinarà al CEE Gargasindi i al Centre Ocupacional Maite Boronat.

La fira, organitzada per les regidories de Comerç-Creama i Turisme, així com per l'associació d'hostaleria Sabor a Calp i l'associació d'Empresaris de Calp, obrirà les seues portes el dijous 16 de maig a les 19 hores i es prolongarà fins al diumenge. Aquest certamen va congregar l'any passat a 12.000 persones al llarg dels seus quatre dies.