Taller Prevención de Incendios Forestales 2024
Renueva tu DNI
DÍAS 29 Y 31 DE MAYO
Dilluns, 8 Abril, 2019 - 13:00

Calp ha celebrat el Mig Any fester dels moros i cristians que organitza l’ Associació de Moros i Cristians “Santíssim Crist de la Suor” i que serveix per a presentar als càrrecs festers de 2019 i acomiadar als de 2018.

L'auditori de la Casa de Cultura va acollir el dissabte l'acte de canvi de càrrecs, va ser el moment en què José Angel Montaner i Irene Pastor, de la Filà Barberiscos, i Pedro Fluixà i Ana Monjo, de la Filà Mozárabes es acomiadaren com a Capità Moro i Favorita i Capità Cristià i Primera Dama respectivament, per a donar pas als Capitans de 2019, Vicente Ferrández de la Filà Califach i Ramón López de la Filà Marins Corsaris, acompanyats per la favorita, M.ª Carmen López , i la Primera Dama, Eva Císcar.

El càrrec de Banderera de l'Associació de Moros i Cristians recau enguany en en Jennifer Ortiz de la Filà Mozárabes que pren el relleu de Loli Navas, de la Filá Moriscos. Quant als alferes moro i cristià, Jaime González, de Califach,, i Antonio Moll de Marins Corsaris, van passar el testimoni a Carlos Ferragut, de Templaris, i Gorka Rodríguez , de Almoravides. El president de l’ Associació de Moros i Cristians “Santíssim Crist de la Suor”, Ignacio Seguí, després de felicitar els càrrecs entrants i sortints va destacar la unió dels festers per a engrandir la festa .

.