Taller Prevención de Incendios Forestales 2024
Renueva tu DNI
DÍAS 29 Y 31 DE MAYO
dijous, 21 Març, 2019 - 10:15

Demà divendres, 22 de març, el Col·legi d'Educació Especial Gargasindi, al costat de l'Ajuntament de Calp, l'Ajuntament de Benissa, CREAMA, Plena Inclusió Comunitat Valenciana i Prosdeco celebraran la segona edició de la jornada “Compta amb mi”, una trobada entre empreses, fundacions, associacions i ajuntaments de la Marina Alta i Marina Baja per a compartir experiències sobre la contractació de persones amb diversitat funcional. La trobada se celebrarà a la Casa de Cultura de Calp a partir de les 10.30 hores.

L'objectiu dels organitzadors és donar a conéixer experiències de bones pràctiques en la contractació de persones amb discapacitat en petites i grans empreses o en administracions públiques i obrir un espai de diàleg i resolució de dubtes sobre aquest tema. La jornada serà iniciarà a les 10.30 i a les 11 hores està prevista la ponència de Mónica Gassent de Plena Inclusió Comunitat Valenciana. Aquesta ONG reuneix associacions de persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament i les seues famílies de la Comunitat Valenciana. Està constituïda per 54 associacions, 6700 famílies i més de 7000 persones amb discapacitat intel·lectual.

A les 12 hores s'obriran les comunicacions amb “Treball amb suport” a càrrec de Creama de Dénia i el centre especial de treball Aprosdesco i l'exposició de les experiències laborals d'alumnes del CEE Gargasindi. A més es farà lliurament d'una placa a la millor iniciativa en la inclusió laboral de les persones amb diversitat i s'obrirà un torn de paraula perquè el públic puga intervindre. Com a activitats complementàries els alumnes del CEE Gargasindi realitzaran taules d'entrevistes en col·laboració amb Ràdio Litoral SER, duran a terme servei de cafeteria i s'encarregaran dels centres florals. A més la jornada serà gravada per “À punt”.