Taller Prevención de Incendios Forestales 2024
Renueva tu DNI
DÍAS 29 Y 31 DE MAYO
dimarts, 26 Febrer, 2019 - 11:45

El “Peix de Calp” ha sigut un dels grans protagonistes de la fira Alacant Gastronòmica 2019 que va tancar la seua segona edició ahir en el recinte de la Institució Firal Alacantina (IFA).


Des del divendres, 20 mariners de la Confraria de Pescadors de Calp amb la col·laboració de l'Associació d'Hostaleria Sabor a Calp, van cuinar 40 paelles de “arrós del senyoret”, 180 quilos de polp, 80 quilos de gamba i 40 quilos de pota per al gaudi de prop de 3000 persones que van degustar el peix provinent de la llotja de la Confraria de Pescadors de Calp.

A més, l'Ajuntament, a través de la regidories de Comerç-Creama , Participació Ciutadana i Pesca, van subvencionar l'estand calpí on es va distribuir el “Peix de Calp”.

I el diumenge dos autobusos es van desplaçar des de Calp per a donar suport a la iniciativa. En l'estand calpí també es van distribuir llibretes i bolígrafs promocionant el “Peix de Calp”. Representants de les entitats organitzadores han mostrat la seua satisfacció per l'èxit d'aquesta acció de promoció que pretén donar a conéixer les excel·lències del peix calpí.

La presència de Calp a Alacant Gastronòmica es va completar amb la participació de Rafa Soler del restaurant Audrey’s, Ferdinando *Bernardi del Restaurant Orobianco i José Manuel Miguel del restaurant Beat. A més es va rendir un homenatge al xef recentment mort Joël Robuchon, que residia a Calp llargues temporades.