Valencià
si tienes entre 16 y 30 años y estás inscrito en
el Sistema Nacional de Garantía Juvenil te interesa
saber que el Ayuntamiento quiere cubrir 47 puestos de trabajo.
¿Estas buscando trabajo?,
Feria de gastronomía y comercio
24, 25, 26 y 27 de mayo. Plaza Mayor.
Fira Calp
Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
Avisa de una incidencia o desperfecto en la vía pública a la
LÍNEA 900 Comunica las incidencias en el teléfono gratuito 900 20 40 50 o en el correo linea900@ajcalp.es
VII Certamen Nacional Teatro Amateur
Antonio Ferrer “El Cartero” Calp
Representaciones: 11, 18 y 25 de mayo a las 21h Clausura: 1 de junio a las 21h Auditorio. Casa de Cultura Jaume Pastor i Fluixà
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!
banner AULA PEDRO PASTOR_es.jpg
PLAN DE REHABILITACIÓN DE FACHADAS DE EDIFICIOS
Plan de mejora de las condiciones de las fachadas de los edificios (expcepto las agrupadas fuera del Casco urbano) de viviendas emplazadas en el Casco Antiguo.
Ayudas mediante la concesión de subvenciones del 10­15 % del presupuesto de las actuaciones a desarrollar y bonificación del 95% en el I.C.I.O
Si vives en el Casco Antiguo ya puedes solicitar las ayudas municipales para la rehabilitación de fachadas

El Ayuntamiento logra que Correos aplace la interrupción del reparto postal en 16 urbanizaciones de Calp

dijous, 1 Febrer, 2018 - 13:15

L'Ajuntament de Calp, a través de la Regidoria d'Atenció al Ciutadà, dirigida per Hilde Backaert, ha aconseguit que Correus ajorne fins al 3 de setembre la interrupció del repartiment de correu postal a 16 urbanitzacions, que en un principi estava prevista per al 5 de febrer. Les urbanitzacions afectades són Corralets, La Merced, El Sol, Ortenbach, Vallesa, Buenavista, Costeres, LosPinos, Caleta, Bassetes, Pinamar, Carrió, Carrió Alt, Cometa III, Gran Sol i Empedrola.

 

Amb la finalitat de donar una solució a aquest problema, la regidoria ha decidit instal·lar durant aquest termini de temps bústies concentrades pluridomiciliàries en aquestes urbanitzacions, la qual cosa permetrà garantir el repartiment de correu en el futur. Encara que en principi la instal·lació de bústies és un assumpte que correspon als ciutadans, l'Ajuntament ha considerat oportú dur a terme aquesta iniciativa, conscient de les dificultats que açò suposa per als veïns de les urbanitzacions, molts dels quals són estrangers i estan absents en períodes determinats de l'any, a més del gran volum de bústies que es precisa que s'instal·len.

 

Correus va comunicar per carta als veïns d'aquestes urbanitzacions que anava a interrompre el repartiment postal en aquestes àrees residencials en no dispondre de bateries de bústies i que a partir del 5 de febrer les cartes haurien de ser, per tant, recollides per aquests residents en l'oficina postal de Calp.

 

Davant la preocupació que ha despertat aquest assumpte entre els ciutadans, la regidora d'Atenció al Ciutadà, Hilde Backaert, ha mantingut una reunió amb el director territorial de la zona 5 de Correus, del que depén Calp, Blas Ángel Barbadillo, gràcies a la qual Correus ha accedit finalment a posposar la interrupció del servei fins al 3 de setembre.

 

“Hem volgut posar-nos al costat del ciutadà per a donar solució a aquest problema i fer-los així la vida més fàcil ja que som conscients que per als veïns suposa missió impossible instal·lar les seues pròpies bateries de bústies”, ha assenyalat Hilde Backaert.