Valencià
Calp 2018
Consulta programa
Semana Santa
RENOVACIÓN DEL DNI EN CALP
El 11 y 16 de abril de 2018
Podrás Renovar tu dni, previa cita en la oficina de atención al ciudadano (OAC).
El día 11 tendrás que venir a realizar la tramitación, y volver el día 16 para recoger tu nuevo DNI.
Sólo se darán de forma presencial a un máximo de 120 solicitudes.
dni_0.png
PLAN DE REHABILITACIÓN DE FACHADAS DE EDIFICIOS
Plan de mejora de las condiciones de las fachadas de los edificios (expcepto las agrupadas fuera del Casco urbano) de viviendas emplazadas en el Casco Antiguo.
Ayudas mediante la concesión de subvenciones del 10­15 % del presupuesto de las actuaciones a desarrollar y bonificación del 95% en el I.C.I.O
Si vives en el Casco Antiguo ya puedes solicitar las ayudas municipales para la rehabilitación de fachadas

El Campus d'Excel.lència Empresarial Casa Nova reobri les seues portes

Dilluns, 12 Març, 2018 - 11:45

La Casa Nova, l'emblemàtica masia fortificada de Calp, ha obert avui les seues portes després de les obres de rehabilitació i condicionament per a convertir-se en Campus d'Excel.lència Empresarial Casa Nova.

 

L'Ajuntament de Calp va adquirir l'immoble en 1996 i s'ha rehabilitat en diverses fases respectant l'estructura original de la masia i afegint un nou cos que queda diferenciat de l'edifici antic.

 

El nou edifici comptarà amb un ampli saló d'actes, tres aules, cafeteria, així com de biblioteca, despatxos i sala d'exposicions. L'objectiu és convertir la Casanova en un centre de formació dirigit als empresaris, innovadors, aturats, etc., per a potenciar la qualificació professional i la innovació i afavorir la inserció laboral.

 

Per a açò s'ha dissenyat una àmplia programació que compta amb una inversió de 60.000 € i inclou cursos, conferències i campanyes de formació. La reobertura de la Casanova ha comptat amb diverses activitats com una exposició fotogràfica, un concert i una exposició de mobles antics.

 

Els assistents han pogut conèixer com era la vida en aquesta masia a través d'Ángel Pineda, membre de l'última família que va residir en aquest edifici.

 

En l'acte d'inauguració, l'alcalde, César Sánchez, ha assenyalat que “en els últims anys s'ha reduït la desocupació en un 25%. El principal objectiu de l'equip de govern és crear ocupació, i ocupació de qualitat. Aquest campus naix amb la finalitat de promocionar la formació tant dels quals ja treballen com dels quals estan cercant ocupació”.