Valencià
si tienes entre 16 y 30 años y estás inscrito en
el Sistema Nacional de Garantía Juvenil te interesa
saber que el Ayuntamiento quiere cubrir 47 puestos de trabajo.
¿Estas buscando trabajo?,
Feria de gastronomía y comercio
24, 25, 26 y 27 de mayo. Plaza Mayor.
Fira Calp
Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
Avisa de una incidencia o desperfecto en la vía pública a la
LÍNEA 900 Comunica las incidencias en el teléfono gratuito 900 20 40 50 o en el correo linea900@ajcalp.es
VII Certamen Nacional Teatro Amateur
Antonio Ferrer “El Cartero” Calp
Representaciones: 11, 18 y 25 de mayo a las 21h Clausura: 1 de junio a las 21h Auditorio. Casa de Cultura Jaume Pastor i Fluixà
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!
banner AULA PEDRO PASTOR_es.jpg
PLAN DE REHABILITACIÓN DE FACHADAS DE EDIFICIOS
Plan de mejora de las condiciones de las fachadas de los edificios (expcepto las agrupadas fuera del Casco urbano) de viviendas emplazadas en el Casco Antiguo.
Ayudas mediante la concesión de subvenciones del 10­15 % del presupuesto de las actuaciones a desarrollar y bonificación del 95% en el I.C.I.O
Si vives en el Casco Antiguo ya puedes solicitar las ayudas municipales para la rehabilitación de fachadas

El pintor Javier Ruiz Cenzano ofereix la seua visió del jazz amb una exposició a l'Ajuntament Vell

dimecres, 9 Maig, 2018 - 09:45
La Sala d'Exposicions de l'Antic Ajuntament acull l'exposició Los colores del jazz, del pintor basc Javier Ruiz Cenzano, que podrà visitar-se fins al proper 30 de maig.
 
 
 
A la mostra es poden veure quadres que han estat pintats per Ruiz Cenzano en directe durant concerts de jazz celebrats en una sala d'Ondara i pintures creades per Ruiz Cenzano entre els anys 2006 i 2018, el que permet apreciar l'evolució d'aquest artista.
 
 
 
Ruiz Cenzano es defineix com un pintor autodidacta que prefereix deixar que els sentiments fluisquen sense estar subjecte a influències concretes. Confessa que a l'escola se li donava bé pintar, però aviat es va passar a la fotografia. Va ser a partir d'una catarsi personal, un cop complerts els 50, quan l'autor d'Els colors del jazz, va començar a agafar llapis, potser com a teràpia, i després va experimentar amb retoladors, aquarel·les i oli. Fruit d'aquesta evolució, va arribar a la tècnica de l'acrílic.
 
 
 
L'autor d'aquesta exposició sol pintar amb espàtules o sobre fusta. En els seus començaments pintava gairebé de tot: paisatges, retrats... encara que va acabar decantant-se més per l'abstracte, de vegades amb un cert dibuix o amb collage de fotografies tractades per ordinador.
 
 
 
Aquest pintor té com a temàtica fonamental el jazz, encara que també pinta sobre temes que li impacten, per exemple, sobre la guerra de l'Iraq o sobre l'obra de Chillida, entre d'altres. Encara que treballa fonamentalment la pintura, també ha realitzat algunes escultures.
 
 
 
Ruiz Cenzano torna així a aquesta sala calpina després d'haver participat en una exposició col·lectiva del grup ALDAMA. El pintor assegura que va quedar "enamorat d'aquest espai expositiu".