Valencià
Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova.
Avisa de una incidencia o desperfecto en la vía pública a la
LÍNEA 900 Comunica las incidencias en el teléfono gratuito 900 20 40 50 o en el correo linea900@ajcalp.es
VII Certamen Nacional Teatro Amateur
Antonio Ferrer “El Cartero” Calp
Representaciones: 11, 18 y 25 de mayo a las 21h Clausura: 1 de junio a las 21h Auditorio. Casa de Cultura Jaume Pastor i Fluixà
¿Te imaginas poder disfrutar de infinitas actividades en familia?
DÍA DE LA FAMILIA
¡No te pierdas nada!
PLAN DE REHABILITACIÓN DE FACHADAS DE EDIFICIOS
Plan de mejora de las condiciones de las fachadas de los edificios (expcepto las agrupadas fuera del Casco urbano) de viviendas emplazadas en el Casco Antiguo.
Ayudas mediante la concesión de subvenciones del 10­15 % del presupuesto de las actuaciones a desarrollar y bonificación del 95% en el I.C.I.O
Si vives en el Casco Antiguo ya puedes solicitar las ayudas municipales para la rehabilitación de fachadas

Calp acollirà en 2019 junt amb Teulada-Moraira el IV Torneig Internacional de Futbol Base “miBalón International Cup”

dijous, 29 Març, 2018 - 12:30

Calp serà seu juntament amb Teulada-Moraira del IV Torneig Internacional de Futbol Base “miBalón International Cup”, que se celebrarà el pròxim any. Es tracta d'un esdeveniment que reuneix als millors jugadors de la categoria aleví d'equips de futbol de primer nivell a nivell nacional i internacional.

 

La regidora d'Esports de Calp, Ana Sala, el regidor de Protecció Civil Matías Torres, i el seu homòleg de Teulada-Moraira Nacim Benatosou s'han reunit amb el gerent de mibalón.es Agustín Macías, organitzador de l'esdeveniment, el director esportiu d'aquesta empresa, Celso Alcázar, i la directora de màrqueting del grup AR, Marta Álvarez, per a tractar els detalls de la pròxima edició. Fins al moment Teulada-Moraira ha sigut seu única d'aquest torneig, si bé l'esdeveniment des dels seus inicis ha tingut també una repercussió positiva a Calp ja que els participants en el torneig, juntament amb els seus familiars – al voltant de1.600 persones - s'allotgen cada any en els hotels del grup AR de la localitat.

 

Precisament demà divendres 30 de març està previst que comence el III Torneig Internacional de Futbol Base “miBalón International Cup” a Teulada-Moraira. L'esdeveniment, dirigit per professionals de prestigi nacional i internacional, comptarà amb la participació d'equips pertanyents a les categories inferiors de la Lliga Santander, Lliga 123 i equips d'àmbit nacional i local. En aquesta tercera edició participaran el València CF, el Deportivo de la Corunya, Real Betis Balompié, Getafe, Villareal, Valladolid, EM FB Denia i la selecció de Teulada Moraira.

 

Cal destacar que aquest campionat internacional a més d'impulsar l'esport base, té caràcter solidari i tots els beneficis recaptats a través de la venda d'entrades aniran destinats a l'Associació de Síndrome de Down d'Alacant. Les entrades tindran un cost de 5€ per al torneig complet i 2€ per dia.

 

La celebració del torneig l'any que ve també a Calp permetrà disposar d'un major nombre d'instal·lacions esportives el que possibilitarà que augmente el nombre d'equips participants.